Gulvlægning udført af erfaren tømrer

Drømmer du om et nyt gulv i stuen? Eller skal du have lagt nyt gulv i et nybyggeri?

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet K. Gjedved tilbyder vi gulvlægning. Hyrer du os som din gulvlægger, kan du være sikker på, at dine gulve bliver behandlet og lagt efter alle forskrifter. Vi har været inden for tømrer- og snedkerbranchen i mere end 30 år, og derfor har vi prøvet kræfter med at lægge mange forskellige typer af gulve i mange forskellige typer af boliger. Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du bor i Dragør, Frederiksberg, Amager eller Kastrup eller andre dele af København og har brug for professionel hjælp til gulvlægning.

Hvad koster det at få lagt et nyt gulv?

Vil du gerne have en pris på gulvlægning, har vi brug for at vide lidt mere om det gulvprojekt, du står over for.

Hvor mange kvadratmeter gulv er der tale om? Og hvilken type af gulv skal du have lagt? Når vi har den nødvendige information fra dig, kan vi hurtigt lave et tilbud til dig, så du kan få en fornemmelse af, hvad det vil koste dig at få os på opgaven.

Vi tilbyder alle vores kunder fair og konkurrencedygtige priser, og du kan være sikker på en ordentlig proces med klar kommunikation.

Vil du gerne have vores hjælp til gulvlægning?

Uanset om du har spørgsmål til vores ydelser, eller du gerne vil have et tilbud fra os på gulvlægning, hører vi altid meget gerne fra dig. Giv os et kald på telefon 40 38 56 30 eller send os en e-mail på: gjedved@mail.dk.​

​Har du spørgsmål?

​Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.​​

​Kontakt os i dag og hør mere

Udfyld kontaktformularen herunder​ med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt