Køkkenrenovering - når kun det bedste er godt nok

Vil du gerne have renoveret dit køkken? Eller har du planer om at skifte dit køkken ud med et helt nyt?

Uanset hvilke køkkenplaner du har, kan din lokale tømrer hjælpe dig med at føre dem ud i livet. Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet K. Gjedved tilbyder vi professionel hjælp til køkkenopsætning og øvrig køkkenrenovering. Vi giver dig en god pris på opsætning af køkken, så du kan komme videre med andre renoveringsprojekter i din bolig. Vores virksomhed har hjemme i Kastrup, men bor du i Dragør, Amager, Frederiksberg eller et andet sted i København, kører vi også gerne hjem til dig.

Hvad koster montering af køkken?

Køkkenrenovering kan være et vidt begreb. Det kan være, at du blot vil have skiftet nogle få skabe ud, eller at du vil have designet et helt nyt køkken og et helt nyt rum. Når du kontakter os for hjælp til renovering af dit køkken, vil vi gerne tage et kig på dit hjem, før vi giver dig en pris. 

Det giver os et bedre grundlag for at oplyse om priser, der rent faktisk kommer til at holde stik i sidste ende og det ser vi som en fordel for både dig og os.​

Vi er din garanti for professionelt tømrerarbejde til en fair og billig pris. Selvom vi tilbyder skarpe priser, er der ingen slinger i valsen, når det kommer til kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Det tør vi godt love dig.

Bestil et tilbud på køkkenrenovering

Har du spørgsmål til vores priser på renovering af køkken? Eller vil du bare gerne vide mere om, hvad vi egentlig kan hjælpe dig med i dit køkken? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os på telefon 40 38 56 30, og du har også mulighed for at sende os en e-mail til gjedved@mail.dk.​

​Har du spørgsmål?

​Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.​​

​Kontakt os i dag og hør mere

Udfyld kontaktformularen herunder​ med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt