Opbygning af træterrasse - din lokale tømrer

Drømmer du om en ny træterrasse ude i haven?

Med vores hjælp er der ikke langt fra drøm til virkelighed. Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet K. Gjedved udfører vi alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Hvad enten du gerne vil have professionel hjælp til opbygning af træterrasse eller en indvendig renovering af din bolig, kan vi hjælpe dig. Med base i Kastrup kører vi dagligt ud til kunder i Dragør,  Amager, Frederiksberg og den resterende del af København.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du søger en dygtig tømrer til et projekt hjemme i privaten eller i din virksomhed.

Byg en træterrasse med vores hjælp

En træterrasse er ikke alene pæn at se på. Den er også skøn at sidde på, når forårssolen for alvor begynder at brænde igennem. Når det kommer til opbygning af træterrasse, har du mange muligheder. Hvor stor skal din terrasse være? Hvor i haven skal den bygges? Hvilken træsort skal du anvende?​

Vi har mere end 30 års erfaring med at bygge udendørs som indendørs, og vi kan derfor være behjælpelige, når du skal beslutte, hvordan din nye træterrasse skal se ud, og hvor den skal placeres i forhold til lys, boligens æstetik med videre.

Hvad koster en træterrasse?

Vi kan ikke komme med en eksakt pris på lægning af træterrasse, før vi ved mere om den terrasse, du gerne vil have anlagt. Vores priser afhænger ikke alene af, hvor stor en terrasse du gerne vil have lavet, men også af hvilke materialer der skal anvendes. Tag kontakt til os for at få et tilbud - så skal vi nok sørge for, at du får en fair og billig pris på opbygning af træterrasse hjemme hos dig.

Få et tilbud på opbygning af træterrasse

Giv os et kald på telefon 40 38 56 30 eller skriv en e-mail til os på gjedved@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​

​Har du spørgsmål?

​Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.​​

​Kontakt os i dag og hør mere

Udfyld kontaktformularen herunder​ med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt