Opsætning af hegn eller stakit i haven eller ved sommerhuset

Vil du gerne have sat et hegn eller plankeværk op? Og vil du gerne have en professionel tømrer på opgaven?

Hos Tømrer- og Snedkerfirmaet K. Gjedved kan vi hjælpe dig med opsætning af hegn. Uanset om det er opsætning af plankeværk i træ eller opsætning af havehegn, er vi mand for at klare opgaven. Vi henvender os både til erhvervskunder og privatkunder, og vi kører dagligt ud til kunder, der har adresse i Dragør, Frederiksberg, Kastrup på Amager, eller andre dele af København. Hos os får du udført tømrerarbejde af høj kvalitet til fair priser - og det gælder i høj grad også, når det kommer til opsætning af hegn.

Hvad koster et hegn?

Prisen for opsætning af hegn eller plankeværk kan variere en del afhængigt af opgaven. Det afhænger først og fremmest af, hvor mange meter hegn, der er tale om, men også typen af hegn har betydning for prisen.​

Er det et stakit i træ, du skal have sat op? Eller er det nærmere et trådhegn eller en helt tredje form for hegn, du gerne vil have?

Når vi kender mere til det hegn, du skal have sat op, og omfanget af opgaven, giver vi dig gerne en pris på opgaven. Vi sender altid gerne et uforpligtende tilbud i din retning, og vi vil gøre vores til, at du får en billig pris, som er til at håndtere. Uanset om det er en stor eller lille opgave med opsætning af hegn, står vi klar.

Vil du gerne have et tilbud på opsætning af hegn?

Giv os et kald allerede i dag. Så kan du hurtigt få et konkret tilbud i hænderne, som du kan forholde dig til. Du kan fange os på telefon 40 38 56 30 eller ved at sende en e-mail afsted til os på gjedved@mail.dk.​

​Har du spørgsmål?

​Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.​​

​Kontakt os i dag og hør mere

Udfyld kontaktformularen herunder​ med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt