Renovering af hus, ejendom og facade

Hos ​K. Gjedved i Kastrup tilbyder vi en omfattende ombygning og renovering hus, facade og ejendom i Frederiksberg og på Amager, som både kan sænke din varme- og el-regning og måske endda udnytte pladsen i din bolig bedre.

En større renovering af hus med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af dit hus.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for en ombygning eller en komplet renovering af hus varierer rigtigt meget afhængigt af, hvor stort huset er, hvor omfattende renoveringen eller ombygningen skal være, og hvilke materialer og energirigtige løsninger, der vælges.

​Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om, hvilken løsning der er den rigtige for dig, og som er mulig i din bolig, og om det overhovedet kan betale sig med en renovering af hus. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 38 56 30, men du kan også skrive til vores e-mail gjedved@mail.dk, hvis du foretrækker det.

​Har du spørgsmål?

​Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.​​

​Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt