​Renovering af hus, ejendom og facade: Få drømmeboligen uden at flytte

​Kunne du tænke dig at få sat din bolig i stand? Drømmer du om at få en moderne bolig, uden at du behøver at flytte? Så kan en renovering af hus være den helt rette løsning, og det kan vi hos K. Gjedved i Kastrup hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring med at renovere hus, og vi tilbyder en omfattende ombygning og renovering af både hus, facade og ejendom i Dragør, på Frederiksberg, Amager og i andre omkringliggende områder.

Hos K. Gjedved er du garanteret høj kvalitet i forbindelse med renovering af hus. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, og vi overholder naturligvis altid de gældende regler for renovering af hus.

Fordelene ved en renovering af hus eller ejendom

Der kan være rigtig mange gode grunde til at vælge at få renoveret sin bolig. Nedenfor kan du finde en oversigt over en række fordele og årsager til at renovere sit hus:​

 1. ​Du får et flot og moderne hjem
 2. Du kan få det, lige som du ønsker det
 3. Du kan udnytte pladsen i boligen bedre, hvis renoveringen kombineres med en ombygning
 4. Du kan øge husets værdi
 5. Du kan gøre det lettere at sælge huset
 6. Du kan sænke din varme- og elregning

​1. Du får et flot og moderne hjem

Almindelig brug af huset vil med tiden naturligt sætte sit præg i form af slitage. Det kan både være i køkkenet, på væggene, på gulvene og mange andre steder i boligen. Samtidig kommer der løbende nye boligtrends og måder at indrette sig på i hjemmet. 

Hvis du drømmer om at få et moderne hjem, der er indbydende både indvendigt og udvendigt, så kan en renovering af hus være den rette løsning.

2. Du kan få det, lige som du ønsker det

Der er utrolig mange muligheder, når det kommer til renovering af hus. Faktisk kan du stort set få lige præcis det resultat, du ønsker dig, og det er vel og mærke uden, at du behøver at flytte fra dit hjem. 

Der findes rigtig mange forskellige former for renovering, som enten kan stå alene, eller som kan kombineres med hinanden. Det kan for eksempel være: 

 • Nye lofter
 • Nye gulve
 • Nye vægge
 • Renovering af køkkenet
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Udvidelse af køkkenet
 • Etablering af et køkken-alrum
 • Renovering af facaden

​3. Du kan udnytte pladsen i boligen bedre

Mange kigger ofte på antallet af kvadratmeter i et hus, når de kigger på bolig, men ofte handler det i virkeligheden mest af alt om, hvordan disse kvadratmeter er udnyttet. Det kan for eksempel være, at huset har mange kvadratmeter, men at der kun er to værelser, fordi stuen og køkkenet optager det meste af pladsen. Det kan også være, at der er mange små værelser i boligen, men at der egentlig mangler noget plads i stuen.

Hvis du kunne tænke dig at udnytte pladsen i din bolig bedre, så kan en ombygning af hus i forbindelse med renoveringen godt betale sig. Det kan for eksempel være, at du har brug for et ekstra værelse, eller det kan være, at du kunne tænke dig at få slået en væg ned mellem stue og køkken, så du kan få et stort og åbent køkken-alrum. 

4. Du kan øge husets værdi

Der er mange husrenoveringer, der kan øge husets værdi og dermed give et stort overskud i forhold til, hvad renoveringen har kostet. Det kan for eksempel være i forbindelse med udskiftningen af vinduer og døre i hele huset, da det ofte er noget, som mange potentielle boligkøbere kigger på, og her gælder det om at huske, at boligens værdi fastsættes efter, hvad huset potentielt vil kunne sælges for.

I forbindelse med husværdien kan det også have en stor betydning, at huset fremstår lyst, lækkert og nyistandsat, så det er lige til at flytte ind i. Mange potentielle købere har nemlig svært ved at se bort fra mørke lofter eller et dårligt lysindfald, når de kigger på bolig.

5. Du kan gøre det lettere at sælge huset

Hvis du på sigt har planer om at skulle sælge huset, så kan en renovering af hus være med til at gøre huset lettere at sælge. Som nævnt er der mange potentielle huskøbere, der udelukkende kigger på, hvordan huset ser ud, som det står, og ikke hvilke muligheder der er i huset. 

Hvis huset allerede er blevet renoveret, vil det derfor ramme en bredere målgruppe og dermed gøre det lettere at sælge.

6. Du kan sænke din varme- og elregning

I forbindelse med en renovering af hus kan du få foretaget en energioptimering af din bolig, og på den måde kan du potentielt set spare rigtig mange penge på din varme- og elregning. 

Det gælder blandt andet, hvis du får udskiftet de gamle og utætte vinduer med nogle nye og mere energirigtige af slagsen. Anvender du elvarme i din bolig, vil du i så fald kunne spare mange penge på strømmen, da varmen i så fald vil blive inde i huset i stedet for at sive ud.

Vi hjælper dig med at vælge de rette materialer

En større renovering af hus med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis du ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og om hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af dit hus.

Hvad koster renovering af hus? Kontakt os og indhent et tilbud

Prisen for en ombygning eller en komplet renovering af hus varierer rigtigt meget afhængigt af, hvor stort huset er, hvor omfattende renoveringen eller ombygningen skal være, og hvilke materialer samt energirigtige løsninger der vælges.

Ønsker du en specifik pris på din drømmerenovering, eller mangler du inspiration til renovering af 70’er-hus eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den renovering af hus, du drømmer om, og vi hjælper dig også med at vurdere, hvilken løsning der vil være den rigtige for dig, og om det overhovedet kan betale sig.

Ring endelig til os på telefon 40 38 56 30 for en uforpligtende snak om mulighederne i lige netop din bolig. Alternativt er du også meget velkommen til at skrive til vores e-mail gjedved@mail.dk eller udfylde vores kontaktformular længere nede her på siden.​

​Har du spørgsmål?

​Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.​​

​Kontakt os i dag og hør mere

Udfyld kontaktformularen herunder​ med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt