​Udskiftning af vinduer og montering af døre fra førende fabrikanter

​Trænger husets vinduer og/eller døre til at blive udskiftet? Kunne du tænke dig at få mere lys ind i din bolig? Så står vi hos K. Gjedved i Kastrup klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med både udskiftning af vinduer såvel som montering af døre for kunder i Dragør, samt hele Amager, Frederiksberg og i resten af København.

​Montering af vinduer og døre i højeste kvalitet

Vi anvender udelukkende materialer fra førende fabrikanter, så du er sikker på at få nye vinduer og døre i højeste kvalitet. Vi mestrer håndværkets dyder, og vi kaster os derfor med glæde over de mere komplicerede typer udskiftning af døre og vinduer.

Hvad er fordelene ved udskiftning af vinduer og døre?

Der er rigtig mange fordele forbundet med udskiftning af vinduer og døre, og de varerier alt afhængigt af, hvad årsagerne til udskiftning er. Nedenfor kan du dog finde en oversigt over syv af de mest attraktive fordele ved en udskiftning:

  1. ​Du kan opnå store besparelser på dit varmeforbrug
  2. Du kan undgå træk
  3. Du undgår kondens på vinduerne, der medfører råd og skimmelsvamp
  4. Du får et bedre indeklima
  5. Du kan optimere din boligs energiniveau
  6. Du kan få et bedre lysindfald i din bolig
  7. Du kan øge husets værdi

​1. Du kan opnå store besparelser på dit varmeforbrug

Hvis dine nuværende vinduer og døre er utætte, så kan du potentielt set opnå meget store besparelser på dit varmeforbrug hver eneste måned. Det skyldes, at du med tætte vinduer og døre kan holde varmen inde i din bolig, mens du kan holde kulden udenfor.

2. Du kan undgå træk

Når husets vinduer og døre er utætte, vil der komme kold luft ind i boligen, og det kan være med til at skabe træk. Dette kan du undgå ved at få monteret nye døre og vinduer.

3. Du undgår kondens på vinduerne

Når vinduerne ikke længere er utætte, så kan du også undgå problemerne med kondens på vinduerne, som kan medføre råd og skimmelsvamp, der har konsekvenser for både bygningens stand og indeklimaet.

4. Du får et bedre indeklima

Når du hverken har træk, kuldebroer samt risiko for råd og skimmelsvamp i din bolig, så vil du opleve, at du får et bedre indeklima, hvilket er utroligt vigtigt for din og resten af husstandens sundhed. 

5. Du kan optimere din boligs energiniveau

Ved at udskifte gamle og utætte vinduer med nogle mere energirigtige vinduer, så kan du forbedre din boligs energiniveau.

6. Du kan få et bedre lysindfald i din bolig

Er din bolig meget mørk, og kunne du tænke dig, at der kom mere lys ind i din bolig, så kan en udskiftning af vinduer være en ideel løsning. Her kan du vælge større vinduespartier med et bedre lysindfald end de gamle vinduer.

7. Du kan øge husets værdi

Montering af døre og vinduer kan være med til at øge husets værdi og gøre det mere salgbart takket være de førnævnte fordele ved udskiftningen.

Hvad koster montering af vinduer?

Vores priser på montering af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, hvilken størrelse de skal have, og om der skal foretages ændringer i facaden for at få plads til større vinduer. Derudover afhænger prisen også af, hvilken vinduesproducent du vælger.

Som privatperson har du dog mulighed for at benytte dig af dit håndværkerfradrag, hvis du vælger at udskifte dine gamle vinduer med energivenlige. Dette gør, at det stort set altid kan betale sig at udskifte vinduerne.

Hvad koster montering af døre?

Vores priser på montering af døre afhænger, ligesom ved montering af vinduer, blandt andet af, hvor mange døre der skal udskiftes, om der skal foretages ændringer i facaden, og hvilken producent du vælger. Også her er der mulighed for at udnytte håndværkerfradraget for at opnå besparelser på udskiftningen.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nye døre og vinduer

Kunne du tænke dig at høre mere om fordelene ved at få udskiftet dine døre og vinduer? Eller vil du vide mere om vores priser og øvrige ydelser? Hvis du ønsker at give dit hus et ansigtsløft, så er vi de rette at kontakte.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 38 56 30 eller e-mail gjedved@mail.dk, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på montering af døre eller vinduer, eller hvis du har brug for en faglig vurdering af, hvad der skal til for, at du får den bedste løsning.​

​Har du spørgsmål?

​Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud.

Vi svarer altid snarest muligt.​​

​Kontakt os i dag og hør mere

Udfyld kontaktformularen herunder​ med en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt